Euro 2020: Συναγερμός στο Λονδίνο για το Ιταλία – Αγγλία- Πάρτι με μπύρες από τις 5 το πρωί! (video)

Από νωρίς στο… κλίμα έχουν μπει οι Άγγλοι οπαδοί, οι οποίοι έχουν στήσει ένα μεγάλο πάρτι στους δρόμους του Λονδίνου, κάτι όμως που είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές της πόλης.

Οι οπαδοί τραγουδούν, γιορτάζουν αλλά και καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ, κάτι που μεγαλώνει τον κίνδυνο να υπάρξουν επεισόδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ορισμένοι βρέθηκαν στις παμπ για τις… πρώτες μπύρες από τις 5 το πρωί!

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες των ιταλικών εστιατορίων στην αγγλική πρωτεύουσα πήραν την απόφαση να μην ανοίξουν σήμερα τα μαγαζιά, ώστε να μην βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οι Άγγλοι οπαδοί εφάρμοσαν και τη γνωστή τακτική διατάραξης του ύπνου των αντιπάλων. Συγκεκριμένα, τοποθέτησαν πυροτεχνήματα κοντά στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Ιταλών.

Στην Αγγλία ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο αποψινό ματς, όπου τα «τρία λιοντάρια» θα διεκδικήσουν το πρώτο Euro της ιστορίας τους. Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media. «Καλή επιτυχία σήμερα στην Αγγλία. Μέχρι τώρα ήταν ένα εξαίσιο ταξίδι, αλλά όλοι ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να πάτε ακόμη μακρύτερα και να το φέρετε σπίτι σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Από αυτή τη… φρενίτιδα δεν απουσιάζει ούτε η βασιλική οικογένεια με την Ελισάβετ να στέλνει επιστολή στον προπονητής, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. «Θέλω να στείλω τις καλές μου ευχές για αύριο με την ελπίδα ότι η ιστορία θα καταγράψει όχι μόνο την επιτυχία σας, αλλά και το πνεύμα, τη δέσμευση και την υπερηφάνεια σας», έγραψε μεταξύ άλλων.

www.newsbomb.gr

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ