ΟΦΗ: Σε εξειδικευμένο κέντρο του Βελγίου ο Μεγιάδο

Petite Perle 300×250

Για εξετάσεις στα γόνατά του θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στο Βέλγιο ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΟΦΗ τη Δευτέρα (12/7) ο Τζόναθαν ντε Γκούζμαν.

Σε εξειδικευμένο κέντρο του Βελγίου αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Μιγκέλ Μεγιάδο, προκειμένου να πραγματοποιήσει εξετάσεις στα γόνατά του. Πρόθεση των Κρητικών είναι να κάνουν ό, τι καλύτερο για τον 28χρονο Αργεντινό, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί τη φετινή σεζόν από τέτοιου είδους προβλήματα.

Ο Μεγιάδο θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μαζί με το κανονικό της ομάδας, ενώ είναι πιθανό να μεταβεί στο Βέλγιο στις 16 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να χάσει το φιλικό με την Άντερλεχτ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ίδια μέρα.

Από εκεί και πέρα, στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ τη Δευτέρα (12/7), ο Τζόναθαν ντε Γκούζμαν συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, με τους Αντίλ Ναμπί και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.
Την Τρίτη (13/7) η κρητική ομάδα θα κάνει πρωινή προπόνηση στις 10:00 και στις 19:00, ώρα Ελλάδας, θα λάβει χώρα το πρώτο της φιλικό, κόντρα στη Φίτεσε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ