Πολάκης στην Βουλή: "Ο Σήφης Βαλυράκης δολοφονήθηκε και γιατί ακόμη τους καλύπτουν"

Petite Perle 300×250

Τη διαφωνία του με τα μέτρα υπέρ του εμβολιασμού που ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός εξέφρασε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

Ο Παύλος Πολάκης ανάμεσα σε όλα αυτά προχώρησε και σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία μέσα στην Βουλή καθώς αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην «πράσινος» υπουργός δολοφονήθηκε!

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο πρώην «πράσινος» Υπουργός δολοφονήθηκε, καθώς όπως είπε υπάρχουν μαρτυρίες ότι χτυπήθηκε από καμάκι.

Επίσης άφησε και ανοιχτό το ερώτημα για το «Ποιους καλύπτουν στην Χαλκίδα;»

Συγκεκριμένα είπε:

«Προς τον κ. Χρυσοχοΐδη! Υπάρχει ζήτημα με τον Σήφη Βαλυράκη. Ο Σήφης ο Βαλυράκης απ' ότι φαίνεται δολοφονήθηκε, δεν είναι ατύχημα!

Υπάρχουν μαρτυρίες, έχουν κατατεθεί και μάλιστα από ανθρώπους που φοβόντουσαν και πήγανε και καταθέσανε στην Αθήνα! Ότι οι τάδε, τους ονοματίζει τους είδαμε να τον χτυπούν με καμάκι την κεφαλή και όχι να πέφτει. Αυτό έχει γίνει εδώ και 4 μήνες, είναι επώνυμες οι καταγγελίες».

Συνέχισε λέγοντας:

«Η εισαγγελία Χαλκίδας, το Λιμενικό στην Εύβοια τι κάνει; Ποιους καλύπτει; και δεν το προχωράει; Επιτέλους θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη για έναν πολιτικό που τίμησε με την παρουσία του την Ελληνική Βουλή και αυτή τη στιγμή 6 μήνες δεν έχει παιχτεί πενιά, ενώ έχουν κατατεθεί αυτά τα πράγματα».

πηγή: www.eretikos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ