Ηράκλειο: Καρέ – καρέ η αιματηρή συμπλοκή στην ταβέρνα (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που απεικονίζει καρέ – καρέ το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα στην περιοχή των Πάνω Γουβών. 

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, καταγράφεται ο σοβαρός τραυματισμός του 37χρόνου και της συζύγου του, οι οποίοι δέχονται πυροβολισμούς, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τη νύχτα της Τετάρτης σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες.

Οι πέντε άνδρες, εκ των οποίων οι δύο είναι αδέρφια, βρέθηκαν στο σημείο, με τον έναν να πυροβολεί τον 37χρονο τουλάχιστον 5 φορές.

Στον εισαγγελέα οι δύο από τους τρεις που συνελήφθησαν

Στον Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, δύο από τους τρεις συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο στις Γούβες.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο 29χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε τον 37χρονο και την 44χρονη σύζυγό του και παραδόθηκε χθες και ένας 35χρονος που ήταν επίσης παρών στο επεισόδιο.

Ο 27χρονος αδερφός του 29χρονου, ο οποίος επίσης έχει συλληφθεί, νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 37χρονος

Ο 37χρονος μετά την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εισήχθη στο χειρουργείο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο χέρι η 44χρονη σύζυγός του, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

creta24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ