Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από αύριο Δευτέρα στο νομό Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 19 Ιουλίου

05:30-07:30 Στις Κ.Γούβες, Δ.Χερσονήσου στην περιοχή από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, και στην περιοχή από την παραλία Κ.Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις και Αφροδίτη. Επίσης στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα, Δαριβιανάκη, Studios Elpida, St. Constantin, Kaissa.Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ.Κων/νου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

07:30-15:00 Στο Δ.Γόρτυνας, στο χωριό Αγ.Δέκα, στις περιοχές του ελαιουργείου Δαμιανάκη, της Ε.Γ.Σ Μεσσαράς, των αρδευτκιών Κατσαμάνη, Φραγκιαδουλάκη, Καζάκη, Πρεκατσουνάκη, Βουβάκη, Χαριτάκη, Τυράκη, Εφεντάκη, Μανιαδάκη, θερμοκήπιο Νεονάκη.Στα χωριά Βαγιωνιά, Βασιλική, Κανδήλα, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Λεβεντάκη και Σεργίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλίιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-12:00 Στη λεωφ.Θερίσσου στις οδούς Αστερουσίων από την οδό Παυσανίου έως τη οδό Θενών, Θενών από την οδό Αστερουσίων μέχρι την Αυλώνος, Ρηζινίας από την οδό Χαλκηδώνος έως την οδό Λασαίας, Λασαίας από την οδό Αστερουσίων μέχρι την οδό Ρηζινίας, Αυλώνος από την οδό Λασαίας μέχρι την οδό Χαλκηδώνος.Επίσης στις οδούς Άρβης και Ηλέκτρας.

Τρίτη 20 Ιουλίου

05:30-7:30 Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

05:30-7:30 Στον Καρτερό, στην περιοχή του ΤΑΓΚΑΝ, των αποθηκών αεροπορίας, του χοιροστασίου Τσεσμελή και Τριανταφυλλίδη, του εργοστασίου Φίλικα. Επίσης στην περιοχή του οικισμού δασκάλων, στις επιχειρήσεις Ριτσόπουλου, Ασφαλτικής, ΑΤΛΑΣ, του εργ.Ζαχαριουδάκη. Στην Ανώπολη Πεδιάδος, στην περιοχή του ελαιουργείου Καψετάκη, της επιχειρήσεως Κριαρά, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ανώπολης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

07:00-15:00 Στην περιοχή του πρώην Υγειονομικού, στη θέση Μεγάλος Λάκκος, στην οδό Ρωμανού από την οδό Σπιναλόγγας μέχρι την οδό Καλογήρου.

08:00-15:00 Στο Δ.Γόρτυνας στα χωριά Καρδαμιανά, Μαστραχιανά και Απομαρμά.

Τετάρτη 21 Ιουλίου

05:30-07:30 Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

08:00-15:00 Στο Δ.Φαιστού, στο χωριό Κάτω Ζαρός, στον οικισμό Λαλουμά και στην Ι.Μ.Βροντησίου.

Πέμπτη 22 Ιουλίου

05:30-07:30 Στον Κατσαμπά στην περιοχή έναντι της επιχειρήσεως Ηλεκτροσυνεταιρικής στη Λ. Καζαντζίδη και στην οδό Καπάζουρνα. Στη Ν.Αλικαρνασσό, στις περιοχές της εκκλησίας της Παναγίας Καμαριανής, του s.m.Χαλκιαδάκη MEGA, του νεκροταφείου Αλικαρνασσού, του Γυμνασίου, των επιχειρήσεων Praktiker και Lidl, της μάντρας του Δήμου, των εγκαταστάσεων της Νέας Λαχαναγοράς και του σταθμού βιολογικού καθαρισμού της Ν.Λαχαναγοράς, των εγκαταστάσεων της 126 Σ.Μ., του ΟΤΕ Καρτερού, των επιχειρήσεων Πετρεμπορικής και Ανακύκλωσης στον Καρτερό, της εκκλησίας του. Αγ.Ιωάννη στη Φλωρίδα, των ΚΑΑΥ Καρτερού, στην περιοχή του πρώην ΕΟΤ, του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL, έναντι της διακλάδωσης προς Πρασσά στην περιοχή του Πέτρινου Πύργου, της επιχειρήσεως Γραμματικάκη, του πρατηρίου υγρών.

08:00-15:00 Γενικά στο χωριό Κουσές του Δ.Φαιστού.

Παρασκευή 23 Ιουλίου

05:30-07:30 Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου.Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ.Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ.Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ.Καζαντζίδη.

05:30-07:30 Στις εγκαταστάσεις της 5ης προβλήτας του Λιμένα Ηρακλείου και των Γερανών. Στη Λ.Ικάρου από Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ.Δημητρίου στον Κατσαμπά του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ.σχολείου Κατσαμπά, της επιχείρησης Μύθος Λάντ.Στον Πόρο στην περιοχή του σινε Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ.Γεωργίου και του ορφανοτροφείου. Στην Ανάληψη και στο Λιμάνι στις περιοχές της Παγρήτιας Τράπεζας, του Θεατρικού Σταθμού, Της Αγροτικής Τράπεζας στην παραλλιακή λεωφόρο.Στην περιοχή όπισθεν του εργατικού κέντρου Ηρακλείου και στη Λ.Ικάρου από την οδό Σταδίου στην Αλικαρνασσό έως το πάρκο Νεολαίας.

08:00-11:00 Στο Δ.Αρχανών – Αστερουσίων, στα χωριά Μουρνιά, Αμύγδαλος, Παράνυμφοι κια σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-15:00 Στο Δ.Αρχανών – Αστερουσίων, στα χωριό Τρεις εκκλησιές.

Σάββατο 24 Ιουλίου

05:30-07:30 Στο κόμβο της Γιόφυρο στην περιοχή της πρώην τράπεζας Κύπρου και στην οδό Σπύρου Μουστακλή στις περιοχές της πανσιόν Μαρκάκη, του Κολυμβητιρίου, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σαμόλη, του Παγκρητίου σταδίου.Επίσης στις περιοχές Λίντο, πρώην βυρσοδεψίων, επιχειρήσεων Τσουδή, EXPRESS SERVICE, ΕΒΓΗ, Talos Plaza, Γηπέδου ΟΦΗ, Αγ.Βαρβάρας, Μονάδας Φροντίδας Ηλικειωμένων στα Καμίνια, Τάλου και Χανιώπορτας.Στην λεωφ.Μίνωος από την λεωφ.62 Μαρτύρων έως την παραλλιακή οδό και στην οδό Μαχής Κρήτης μετά παρόδων και στην περιοχή που περικλύεται από τη λεωφ.Μίνωος, λεωφ.62 Μαρτύρων, Κυταίου, Μάχης Κρήτης και λεωφ.Σοφ.Βενιζέλου.

05:30-07:30 Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m.Σκλαβενίτη, του ξενοδοχείου Κοράλι, και του ξενοδοχείου Candia maris.

Κυριακή 25 Ιουλίου

08:00-09:30 Στην Αλικαρνασσό στην περιοχή του καταυλισμού των Τσιγγάννων, στις εγκαταστάσεις των Ραντάρ των Δύο Αορακίων και στη ΒΙΠΕ Η στις οδούς Ρ από την επιχείρηση ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ έως την οδό Β στην οδό Γ από την οδό Ρ έως την οδό Ι, στην οδό Β από την οδό Ρ έως την οδό Θ και στην οδό Ι από οδό Β έως την οδό Γ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΒΑΚΑΡ, Βασιλάκη, Μιχαλάκη, ΑΚΕΚ, Κυριακάκη, Φαιστός, Κονιόρδου, Χαριτάκη, Ευροπάκ, Ξυλοτεχνικής, Σταυρακαντωνάκη, Μαλιαρού, Σακαλή, Σαβοϊδάκη, Κρετάλ, Αναγνωστούδη και Τοσκούδη. Επίσης στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στην οδό Γ.

08:00-09:30 Στη ΒΙΠΕΗ στην εκκλησία των Αγ.Πάντων και στην οδό Γ.Επίσης στην οδό Θ από οδό Κ έως οδό Γ, οδό Α από Ε έως οδό Β.Επίσης στην οδό Ε περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κοπιδάκη, Κοντάκη, Βούλγαρη, Δετοράκη, Καβάλη, Χανιωτάκη, Κάντια Πλάστ, Βαϊραμάκη, Κορνελάκη, Βασιλείου, Καράντζη, Coca cola, Ευρωοπέτ, Ένωση Σουλτανοπαραγωγών, Πασπάτη, Γιαμπαζολιά. Επίσης στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και του Αστυνομικού Μεγάρου στη ΒΙΠΕΗ.

10:30-12:00 Στο Μέσα Κατσαμπά στις οδούς Ιασίου και Μαυσώλου.Στις περιοχές φούρνου Κομψέλη, σκαπτικών Αγγελάκη, χυτηρίου Σαρηγιάννη, επιχειρήσεως Κρητικών κρεάτων, αποθηκών Σανιδά και Goodyear .Επίσης στη ΒΙ.ΠΕ.Η.στις οδούς Α από την οδό Ε έως την οδό Δ, Β από την οδό Η έως την οδό Λ και στις οδούς Ν, Ξ, Μ, Λ, Ζ περιλαμβνομένων των επιχειρήσεων πλυντήρια Θέμης, Γωνιαννάκη, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Πλεκτεμπορική, Τυποκρέτα, Σαμπαθιανάκη, ΚΣΟΣ, Παπαδάκη, Εργαζάκη, Ελαιουργικής, Φαρσάρη, Καζανάκη, Σεκέρη, Βενέρη, Ιντεάλ, Κασελάκη, αποθηκών Μαραζάκη, μαρμάρων Βιτσαρά καθώς και στις εγκαταστάσεις της Κρητικής τηλεόρασης του Ραδιο 9, 84 και του Super radio.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ