Τίμησαν τη μνήμη του Ηλία Τούλη στο Μάραθος (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Τη μνήμη του καταδρομέα Ηλία Τούλη τίμησε σήμερα με μία σεμνή αλλά συμβολική τελετή ο Δήμος Μαλεβιζίου στο χωριό Μάραθος.

Αρχικά έγινε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας αναφέρθηκε στη θυσία του Ηλία Τούλη και στα μηνύματα που έρχονται στο μυαλό μας από τη θυσία για την πατρίδα αυτών των ηρώων.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου, τον εκπρόσωπο της οικογένειας, τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Λάμπρο Βαμβακά, τον πρόεδρο της Κοινότητας Φάνη Κοκκινάκη, εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου και τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, έγινε εκφώνηση του Εθνικού Ύμνου από τους παρευρισκόμενους και στο τέλος υπήρχε μπουφές προσφορά από το Δήμο Μαλεβιζίου.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Εύα Κουτσογιαννάκη-Πιτσικάκη, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη Μανώλης Γαρεφαλλάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Φάνης Κοκκινάκης και εκπρόσωποι Στρατιωτικών Αρχών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ