Πάνω από 7.000 τα διαρκείας έχουν πουληθεί στον Ολυμπιακό

Petite Perle 300×250

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.

Περισσότεροι από 7.000 οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους και έχουν κλείσει θέση στο Γ. Καραϊσκάκης για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω του κορωνοϊού, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποδεικνύουν την αγάπη τους και στηρίζουν ηθικά και οικονομικά τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αύριο (20/7), αλλά και ανήμερα του αγώνα (21/7) με τη Νέφτσι Μπακού για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League, θα σταματήσει προσωρινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς θα βγουν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το ματς με τους Αζέρους. Από το πρωί της Πέμπτης (22/7) θα συνεχιστεί κανονικά και ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Οσοι ενδιαφέρονται για εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν την Τρίτη (20/7) και την Τετάρτη (21/7) να κλείσουν τηλεφωνικά το ραντεβού τους για Πέμπτη (22/7) και Παρασκευή (23/7).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ