Παρουσία Αντώνη Παπαδάκη η Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Δαμάστας

Petite Perle 300×250

– ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΗ

Παρουσία του Αντώνη Παπαδάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Δαμάστας. Ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα των τελευταίων ετών, πεπραγμένα που ανταποκρίνονται σε λειτουργία επαγγελματικής ομάδας υψηλού επιπέδου και όχι ερασιτεχνικού σωματείου, με τεράστια οικονομικά δεδομένα και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας.

Τόνισε ότι όταν ανέλαβε πριν τέσσερα χρόνια η ομάδα ήταν στην Β' ΕΠΣΗ με πολλά προβλήματα στη νοοτροπία και στις εγκαταστάσεις και έφτασε να αγωνίζεται στην Γ' Εθνική, στρέφοντας πάνω της τα βλέμματα απ' όλη την Ελλάδα.

Τα κυριότερα σημεία των πεπραγμένων που ανέφερε ο κ. Παπαδάκης ήταν:

ηλεκτροδότηση γηπέδου, αποχετευτικό δίκτυο, υδραυλικές εγκαταστάσεις, κερκίδα, προβολείς στο γήπεδο, πλήρης ανακαίνιση και εξοπλισμός αποδυτηρίων, νέο γυμναστήριο, τεχνολογικός εξοπλισμός, τηλεοράσεις, μικροφωνικές εγκαταστάσεις, σύστημα ασφαλείας με κάμερες, σύγχρονο ιατρείο με απινιδωτή, νέο κυλικείο με πλήρη εξοπλισμό δωρεά του Μιχάλη Παπαδάκη, δενδροφυτεύσεις και καλλωπισμός περιβάλλοντος χώρου, ύμνος ομάδας, λειτουργία Damasta TV και Social Media με τμήμα επικοινωνίας, ένδυση της ομάδας με 5 επίσημες εμφανίσεις και προπονητικό υλικό επαγγελματικού επιπέδου.

Τόνισε επίσης ότι η Δαμάστα επένδυσε στο ήθος, στις αξίες και το ευ αγωνίζεσθαι, προς τιμήν της δόθηκε φιλικό με την ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε εκτός Κρήτης και συγκεκριμένα πήγε για φιλικό στη Νάξο. Εξήρε το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, ήταν και παραμένει ο πρεσβευτής του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κρήτη και ήταν ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που υποστήριξε τον οργανισμό, ακολουθώντας η Super League 1, o ΟΦΗ, η ΑΕΚ και άλλες ΠΑΕ. Παράλληλα το όνομα της Δαμάστας έμπαινε ως χορηγός σε μεγάλα γεγονότα και δράσεις του τόπου.

Για την ανάπτυξη των υποδομών αναφέρθηκε στη δημιουργία των Νέων Δαμάστας 2020 και στη συνεργασία με το Candia για την ομάδα Κ18 Candia-Δαμάστα, καλώντας για άλλη μια φορά όλους τους Δαμαστιανούς να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Candia.

Ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ότι μένουν στην ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποκτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από άλλες ομάδες ενώ τονίστηκε το όνομα του άτυχου Γιάννη Παπαδάκη, με τον Αντώνη Παπαδάκη να αναλαμβάνει όλα τα ιατρικά έξοδα του χειρουργείου και την αποκατάστασή του μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Παπαδάκη έγινε συζήτηση για το μέλλον του σωματείου. Το σώμα της συνέλευσης αποφάσισε ο ΑΟ Δαμάστας να αγωνιστεί τη νέα σεζόν κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο παραιτήθηκε και θα αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ