Θρήνος στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς: Λευκά μπαλόνια και μπομπονιέρες στο τελευταίο αντίο

Petite Perle 300×250

Σε κλίμα οδύνης γίνεται η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλίας, που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο, στο Βέλο Κορινθίας.

Η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, όπως εκείνος έχει ομολογήσει,όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν για πάντα την δολοφονημένη από τον σύντροφό της φαρμακοποιό ο οποίος την έσπρωξε στα βράχια στην Φολέγανδρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της.

Νέα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση έρχονται στο φως της δημοσιότητας κι αποκαλύπτουν ότι ο 30χρονος είχε χτυπήσει τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει από τα βράχια και πριν την αφήσει αναίσθητη στη θάλασσα να πνιγεί στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος πριν πετάξει την άτυχη κοπέλα στα βράχια και από κει στη θάλασσα, φέρεται να της είχε καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά έφερε μεταξύ άλλων μώλωπα στο μάτι.

Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Όλο το χωριό και η γύρω περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος… Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα για να αποχαιρετήσουν την 26χρονη που έφυγε με φρικτό τρόπο στη Φολέγανδρο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ