Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με τον Αλέσιο Ρομανιόλι και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του

Petite Perle 300×250

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Ιταλό στόπερ της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι, για να ενισχύσει την άμυνα της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και ως αντάλλαγμα η ισπανική ομάδα θα παραχωρήσει τον Φελίπε Κουτίνιο στην ομάδα του Μιλάνου, η οποία θα δώσει επιπλέον 20 εκατ. ευρώ στους μπλαουγκράνα για ν' αποκτήσει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου σταρ.

Ο 26χρονος Ιταλός αμυντικός έχει πρόταση και από τη Γιουβέντους, αλλά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εκτιμά πως αυτή είναι το φαβορί για την απόκτηση του. Ο αρχηγός της Μίλαν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά θέλει να φύγει από το Μιλάνο.

Ο Ρομανιόλι αγωνίζεται στη Μίλαν από το 2015, όταν και μετακόμισε από τη Ρόμα έναντι 25 εκατ. ευρώ. Σε αυτή την εξαετία κατέγραψε 221 συμμετοχές με εννέα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη φετινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές και ένα γκολ στη Serie A.

Η Μίλαν, από την πλευρά της, αισιοδοξεί πως είναι κοντά στην απόκτηση του Κουτίνιο, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα και θα φύγει από τη Βαρκελώνη. Βασική υποψήφια για τον διεθνή άσο είναι η ομάδα του Μιλάνου, καθώς ο Στέφανο Πιόλι θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα, στηριγμένη πάνω του. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες για τον πελάτη του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ