Με επιτυχία οι εμβολιασμοί στην Τύλισο από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού (video – φωτ.)

Petite Perle 300×250

Στην Τύλισο βρέθηκαν σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου οι Κινητές Μονάδες Εμβολιασμών της 7ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης για τον εμβολιασμό των πολιτών.

Μέχρι τις 11:00 οι πολίτες που είχαν εμβολιαστεί ανέρχονταν στους 30, ενώ μέχρι τη λήξη αναμένεται να φτάσουν τους 100.

Μάλιστα, ανάμεσα στους πολίτες ήταν και άτομα νεαρής ηλικίας, όπως μία 15χρονη και ένας 16χρονος, οι οποίοι εμβολιάστηκαν παρουσία και με τη συναίνεση των γονιών τους.

Να αναφέρουμε ότι η 15χρονη κοπέλα είναι η πρώτη που εμβολιάζεται στην Κρήτη, σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.

«Είναι μια πολύ κρίσιμη περίοδος. Τα κρούσματα αυξάνονται και χρειάζεται από όλους ατομική και συλλογική ευθύνη. Ως Δήμος Μαλεβιζίου θέλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας να ξεπεράσουμε την πανδημία, να μην ξαναβρεθούμε με κλειστές επιχειρήσεις και εργαζόμενους χωρίς δουλειά», ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος βρέθηκε στην Τύλισο.

 «Είμαστε έτοιμοι να πάμε σε όποιο σημείο της Κρήτης, χρειαστεί προκειμένου να επιταχύνουμε τους εμβολιασμούς και να χτίσουμε το τοίχος ανοσίας που χρειάζεται το νησί μας ώστε να έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι», δήλωσε σχετικά η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη.

Ο αντιπερειφερειάρχης Υγείας, Λάμπρος Βαμβακάς, επεσήμανε τη μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Τυλίσου, μεταξύ των οποίων και αρκετά νέα άτομα, τονίζοντας την αναγκαιότητα των εμβολιασμών για να εξελιχθούν τα πράγματα πολύ καλύτερα για το νησί μας.

Ο πατήρ Γεώργιος, αρχιερατικός Μαλεβιζίου, έστειλε το δικό του μήνυμα ως Εκκλησία, αναφέροντας ότι «η Εκκλησία είναι αγάπη, είναι αλληλεγγύη και όλοι οι χριστιανοί πρέπει μόνο σε αυτόν τον δρόμο να βαδίζουμε, στον δρόμο της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον άνθρωπο. Πρέπει να εμβολιαστούν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους, αλλά πολύ περισσότερο σαν αδελφοί τους άλλους ανθρώπους, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Αυτό είναι το Χριστιανικό μήνυμα που πρέπει όλοι, και κληρικοί, και η Εκκλησία και οι λαϊκοί, ώστε να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο ώστε να επικυρωθεί το ευαγγελικό που λέει «Αγαπάτε Αλλήλλους».

Στην Τύλισο βρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Νίκη Ζερβού, Γρηγόρης Περυσινάκης, Μιχάλης Αλμπαντάκης και ο γιατρός Γρηγόρης Φασουλάκης, που είχε περαιτέρω αρμοδιότητες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ