Ο κορονοϊός «χτύπησε» την ομάδα μπέιζμπολ του Μεξικού

Petite Perle 300×250

Δύο παίκτες από την ομάδα του μπέιζμπολ του Μεξικού, βρέθηκαν «θετικοί» στον κορονοϊό, τρεις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα κρούσματα εντοπίσθηκαν μετά από σχετικό έλεγχο που έγινε την Κυριακή (18/7), λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή τους για το Τόκιο.

«Στην συγκέντρωση της αποστολής της ομάδας μπέιζμπολ του Μεξικού, εντοπίστηκαν δύο ασυμπτωματικές θετικές περιπτώσεις Covid-19», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τους παίκτες, Εκτορ Βελάσκες και Σάμι Σολίς, οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα Acereros de Monclova. Αμφότεροι τέθηκαν σε απομόνωση στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους όπου συγκεντρώνεται η εθνική ομάδα, καθώς και όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας υποβλήθηκαν και πάλι σε ελέγχους PCR την Δευτέρα (19/7) το πρωί, ενώ η βραδινή προπόνηση στο στάδιο Alfredo Harp Helu στην Πόλη του Μεξικού ακυρώθηκε.

Η μεξικανική ομάδα μπέιζμπολ, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρόκειται να ταξιδέψει στο Τόκιο την Τετάρτη (21/7) και συμμετέχει στον 1ο όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Ιαπωνία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ