Οι αρχικοί έντεκα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νέφτσι για τον 2ο προκριματικό του Champions League

Petite Perle 300×250

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνεται ο Ολυμπιακός! Οι 'ερυθρόλευκοι' υποδέχονται τη Νέφτσι Μπακού στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να πάνε με προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εξελίσσεται σε… μετρ της προκριματικής φάσης τα τελευταία χρόνια, καθώς με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της μετράει τρεις σερί εισόδους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν πρόκειται να αλλάξει την πεπατημένη. Θα προσεγγίσει την αναμέτρηση ποντάροντας σε μεγάλο βαθμό στα πρόσωπα που αποτέλεσαν την ομάδα της περσινής σεζόν. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Ζοζέ Σα στη Γουλβς και ενισχύθηκε με τον Τόμας Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ. Έβαλε στη γραμμή κρούσης τον Τικίνιο, όμως ο Βραζιλιάνος φορ εκτός από τιμωρημένος, είναι και τραυματίας. Απέκτησε τον Πιέρ Κούντε που δίνει έξτρα ώθηση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ επένδυσε στο ταλέντο των Αλγκασίμ Μπα και Αγκιμπού Καμαρά. Σημαντική η απώλεια του τραυματία Φορτούνη, που επιστρέφει με το νέο έτος.

Ο Πέντρο Μαρτίνς θα παρατάξει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

 Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Κουντέ, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Χασάν

Ενώ στον πάγκο θα μείνουν οι : Βάτσλικ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Αλγκασίμ Μπα, Βρουσάι, Τσούμιτς, Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά, Βαλμπουενά, Σισέ, Σουρλής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ