Χωρίς σχέδιο και όραμα ο Υπουργός Τουρισμού στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού από το Ηράκλειο, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρ​ης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού στο Ηράκλειο, είχε τελικά ως στόχο να ενισχύει την κυβερνητική τακτική της μετάθεσης ευθυνών και για την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό τουρισμό. Οι γενικόλογες δηλώσεις του όμως, αποκάλυψαν και το ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει ο παραμικρός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της κατάστασης, υγειονομικά και οικονομικά, όπως επίσης και ότι δεν υπάρχει καμία στρατηγική για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος των ανθρώπων του τουρισμού, κάτι που αποτελεί λύση και είναι προϋπόθεση για την ασφαλή ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος και στη χώρα μας. Η Κυβέρνηση συνεχίζει μια λάθος πορεία, ανάλογη με τις πανηγυρικές Πρωθυπουργικές δηλώσεις ότι δήθεν νικήσαμε τον κορωνοϊό, εξακολουθεί να στερείται οράματος, εξακολουθεί να εκπέμπει αντικρουόμενα μηνύματα, να στοχοποιεί, να διχάζει και να εκβιάζει τους πολίτες.

Θα συμφωνήσουμε όμως μαζί του στο ότι ο Ελληνικός τουρισμός ξέρει να κερδίζει μάχες. Μόνο που ό,τι καταφέρνει, το πετυχαίνει με τη δύναμη και το σθένος των εργαζομένων του κλάδου, των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών, καθώς και των τοπικών φορέων, που αγωνίζονται νυχθημερόν και όχι εξαιτίας της ανεπαρκέστατης κυβερνητικής πολιτικής.».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ