ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Μια γιορτή γεμάτη μηνύματα ζωής χθες στο Γάζι – Τεράστια η επιτυχία της εκδήλωσης (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των μελών του Σύλλογου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ η χθεσινή εκδήλωση με τίτλο "Καθαρό Μαλεβίζι χωρίς εξαρτήσεις" που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία "Μιχάλη Κατσαμάνη" στο Γάζι.

Η μουσική – ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, Πολιτιστικών Συλλόγων του Μαλεβιζίου και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Γαζίου και Γυμνασίου Τυλίσου.

Η έναρξη έγινε με τη Συμβουλευτική Ομάδα Εφήβων με θέμα: "Όταν ο ιστός γίνεται πλέγμα".

Συγκεκριμένα, μίλησαν για την εξάρτηση του διαδικτύου, κυρίως από άτομα νεαρής ηλικίας, προτρέποντας τους έφηβους και τους γονείς τους να μιλήσουν σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την αλόγιστη χρήση του ίντερνετ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και δημοσιογράφος, Μαρία Καλλέργη, εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η "γιορτή" με μηνύματα ζωής για το Μαλεβίζι.

Αρχικά την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε το έργο του ΚΕΘΕΑ και να μην επιτρέψουμε στα σχέδια του αφανισμού του.

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα από 11 τοπικά συγκροτήματα, ενώ προσφέρθηκε σε όλους βραστό με γαμοπίλαφο από το Δήμο Μαλεβιζίου και εδέσματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους γονέων του Μαλεβιζίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Τα συγχαρητήρια του στο Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και τις ευχαριστίες του στον ΔΟΚΑΠΠΑΜ και την πρόεδρο του, Μαρίνα Βογιατζή εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας. Επίσης, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη βοήθειά τους.

Τα συγχαρητήρια του στον Δήμο Μαλεβιζίου, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ έδωσε, ο Αντιπεριφερειάρχης  στον Τομέα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς, στο πρόγραμμα  ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και σε όσους εργάζονται σε αυτό τονίζοντας ότι "διαχρονικά προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες σε όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν κάθε μορφής εξάρτηση, από την πρόληψη, την έγκαιρη παρέμβαση, την θεραπεία και κυρίως  μέχρι την επανένταξη στην κοινωνία.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος του Συλλόγου, Μιχάλης Χουστουλάκης και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Μαλεβίζι, κ. Μιχάλης Χουστουλάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΕ και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού και αποδήμου ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης, όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαλεβιζίου, η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Μαρίνα Βογιατζή, ο πρόεδρος της μείζονος Αντιπολίτευσης και επικεφαλής της παράταξης "Νέοι Δρόμοι" Θανάσης Κύρκος και οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ