Αγανάκτηση αναγνώστη για την αλλαγή δρομολογίου του ΚΤΕΛ στη γραμμή Γάζι-Καβροχώρι με τερματισμό το λιμάνι

Petite Perle 300×250

Αναγνώστης της "Φωνής Μαλεβιζίου", απέστειλε επιστολή με την οποία εκφράζει την αγανάκτηση και το παράπονό του, όσον αφορά την αλλαγή δρομολογίου του ΚΤΕΛ Ηρακλείου στη γραμμή Γάζι-Καβροχώρι.

Ο αναγνώστης, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας, αναφέρει:

"Τώρα και κάποιες ημέρες, το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, έχει αλλάξει το δρομολόγιο απο Γάζι-Καβροχώρι για αεροδρόμιο. Το έκανε με τερματισμό το λιμάνι. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό και μετά από πολλά τηλέφωνα από εμένα και άλλλους στο ΚΤΕΛ, εξήγηση δεν υπάρχει. Κάθε μέρα στη στάση συναντιούνται παιδιά που πηγαινοέρχονται για δουλειά από την Ικάρου στο ύψος του Κατσαμπά μέχρι και το αεροδρόμιο. Τώρα, εκτός από την ταλαιπωρία και τον χρόνο που πρέπει να περάσουν, πρέπει να πληρώσουν δύο και δύο, δηλαδή τέσσερα εισιτήρια. Διπλά έξοδα και περισσότερος χρόνος.

Η αντιδήμαρχος κυρία Ζερβού να είναι καλά, έχει ενημερωθεί και προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί. Πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι στις εποχές που ζούμε με τόσο αγώνα, οι άνθρωποι να πληρώνονται τα παιδιά με 500-600 ευρώ το μήνα και να δίνουν τα 100-120 ευρώ στα εισιτήρια και θέλοντας 1-2 ώρες πήγαινε-έλα…"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ