Κολυμβητήριο Ηρακλείου: Έναρξη με γιορτή κολύμβησης στην ανανεωμένη πισίνα

Petite Perle 300×250

Με την γιορτή της κολύμβησης στην πισίνα του Ηρακλείου, η οποία φιλοξενεί τους θερινούς αγώνες 9, 10,11 και 12 ετών, στους οποίους θα συμμετάσχουν πάνω απο 300 αθλητές, απο 15 συλλόγους της Κρήτης και της Ρόδου.

Οι νεαροί κολυμβητές μας, επιστρέφουν σε αγώνες, μετά τον Μάρτιο του 2020, δηλαδή μετά απο 17 μήνες, λόγω της πανδημίας!

"Εννέα ακόμη διαδρομές για διεθνείς αγώνες, τοποθετήθηκαν, απο το αθλητικό υλικό που το ΕΑΚΗ, εξασφάλισε απο το ΟΑΚΑ.
Μαζί με τον εξοπλισμό υδατοσφαίρισης που ήρθε πρόσφατα, τους 20 νέους βατήρες που τοποθετήθηκαν, την κατασκευή της νέας κερκίδας και το γενικότερο λίφτινγκ του κολυμβητηρίου, αλλά και τα σχέδια που έχουμε για το μέλλον, καθιστούν πλέον την πισίνα μας, πανέτοιμη να διεκδικήσει μεγάλες διοργανώσεις!" αναφέρει στην ανακοίνωση του, το Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ).

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ αναφέρει:
Πανέτοιμο το κολυμβητήριο μας, να φιλοξενήσει, μια μεγάλη γιορτή της Ελληνικής κολύμβησης!
Τους θερινούς αγώνες 9, 10,11 και 12 ετών, στους οποίους θα συμμετάσχουν πάνω απο 300 αθλητές, απο 15 συλλόγους της Κρήτης και της Ρόδου.
Οι αγώνες είναι επίσημοι στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας και διεξάγονται υπο την αιγίδα της ΠΕΚΥΚ-Ρ και της Περιφέρειας Κρήτης.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην συγκεκριμένη ηλικία, οι νεαροί κολυμβητές μας, επιστρέφουν σε αγώνες, μετά τον Μάρτιο του 2020, δηλαδή μετά απο 17 μήνες!
Εννέα ακόμη διαδρομές για διεθνείς αγώνες, τοποθετήθηκαν, απο το αθλητικό υλικό που το ΕΑΚΗ, εξασφάλισε απο το ΟΑΚΑ.
Μαζί με τον εξοπλισμό υδατοσφαίρισης που ήρθε πρόσφατα, τους 20 νέους βατήρες που τοποθετήθηκαν, την κατασκευή της νέας κερκίδας και το γενικότερο λίφτινγκ του κολυμβητηρίου, αλλά και τα σχέδια που έχουμε για το μέλλον, καθιστούν πλέον την πισίνα μας, πανέτοιμη να διεκδικήσει μεγάλες διοργανώσεις!
Καλή επιτυχία στους κολυμβητές μας!

πηγή: www.creta24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ