Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για την συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Petite Perle 300×250

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, μιλώντας στο PAOK TV σχολίασε την συνεργασία του με τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς επίσης και την προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη του προετοιμασία στο εξωτερικό:«Είμαστε αρκετές ημέρες εδώ, τώρα είμαστε στο τέλος της προετοιμασίας, οι μέρες πέρασαν γρήγορα, γιατί είχαμε να κάνουμε διπλές προπονήσεις. Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Τα γήπεδα, ο καιρός τα πάντα είναι διαφορετικά και γενικά εξελίσσεται πολύ ωραία. Ο καιρός για προετοιμασία και προπονήσεις είναι πολύ καλός, αλλά δεν μου αρέσει που είμαστε στο εξωτερικό και δεν μπορείς να βγεις έξω όπως στην Ελλάδα».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:«Είναι τελείως διαφορετικό το στιλ και το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε τη νέα σεζόν. Πέρσι είχαμε τελειώσει με τριάδα στην άμυνα, φέτος έχει αλλάξει είμαστε με τετράδα και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και σε εμένα που είμαι επιθετικός, γιατί θέλει να κάνουμε άμυνα και επίθεση ταυτόχρονα και είναι πολύ διαφορετικό. Κάθε ημέρα μιλάω με τον προπονητή, με διορθώνει σε πολλά σημεία, σε τι χρειάζομαι βελτίωση, πώς να κινούμαι γενικά, με βοηθάει πολύ και νομίζω θα συνεχιστεί αυτό για όλη τη χρονιά».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ