Συνεχίζονται οι παραβάσεις σε μαγαζιά στην Κρήτη έπεσαν τσουχτερά πρόστιμα

Petite Perle 300×250

Νέο πρόστιμο, «λουκέτο» αλλά και μία σύλληψη είχαμε το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ στην περιοχή του Καρτερού, στο Ηράκλειο.

Το μπαρ είχε «σφραγιστεί» ξανά πριν από λίγες ημέρες για διοργάνωση εκδήλωσης με όρθιους, ωστόσο λίγες μέρες μετά το άνοιγμα, σε έλεγχο των αστυνομικών στο κατάστημα βρέθηκε ξανά πλήθος όρθιων πελατών να διασκεδάζει.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στην επιχείρηση και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες, αφού είναι η δεύτερη παράβαση, ενώ συνέλαβαν και τον υπεύθυνο του καταστήματος.

5.000 ευρώ πρόστιμο καλείται να πληρώσει και ο ιδιοκτήτης μπαρ στην περιοχή των Μαλίων, όπου επίσης βρέθηκαν όρθιοι πελάτες. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες.

«Λουκέτο» για μία εβδομάδα μπήκε και στο μπαρ ξενοδοχείου στα Χανιά, επίσης για όρθιους πελάτες, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Τέλος 300άρια θα πληρώσουν δύο εργαζόμενοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο και ένας σε αντίστοιχη επιχείρηση στο Λασίθι, οι οποίο δεν φορούσαν μάσκες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ