Η Έλλη Κοκκίνου με μεγάλη αλλαγή με αφορμή τα 51α γενέθλιά της

Petite Perle 300×250

Είμαστε στα μισά του καλοκαιριού κι αυτό σημαίνει ότι η διάθεση είναι πιο χαλαρή, ο καιρός πιο ζεστός και τα μαλλιά πιο ανοιχτόχρωμα. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου στο Instagram, η οποία με αφορμή τα 51α γενέθλιά της φαίνεται πως έβαψε τα μαλλιά της ακόμα πιο ξανθά.

Τη νέα αλλαγή στην εμφάνισή της αποκάλυψε ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στο φακό κρατώντας την τούρτα της. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα το στιλ μαλλιών της που θυμόμαστε από παλιά, αφού η τραγουδίστρια ήταν fan των μακριών, καστανών μαλλιών για χρόνια. Το νέο χρώμα στα μαλλιά της πάντως κρύβει χρόνια από την εμφάνισή της, ενώ φωτίζει πολύ το πρόσωπό της.

"Ε ναι λοιπόν … 51 & τα χαίρομαι! Γιατί έχω δίπλα μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, με τα καλά και τα στραβά μου, γιατί έχω ζήσει μια ζωή γεμάτη υπέροχες, ευτυχισμένες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές ,που τα παθήματα μου … έγιναν τα μεγαλύτερα μάθηματα! Γι' αυτό και τα χαίρομαι!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές & μηνύματα σας", έγραψε στη λεζάντα.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ