Έκθεση ζωγραφικής παιδιών στο Φόδελε για την Ελληνική Επανάσταση

Petite Perle 300×250

"Η μεγάλη έκθεση των μικρών καλλιτεχνών μας είναι γεγονός !

Την Κυριακή 1 Αυγούστου ξεκινά η πρώτη έκθεση των λιλιπούτειων καλλιτεχνών του Φόδελε με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, ορμώμενοι από την επετειακή χρονιά που συμπληρώθηκε φέτος για τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης, με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας «της ελευθερίας, της γενναιότητας και της πίστης», όπως τα ίδια ανέφεραν, μιλώντας γι' αυτό το γεγονός.

Σας προσκαλούμε όλους στα εγκαίνια της έκθεσης, που θα λάβουν χώρα την ίδια μέρα, Κυριακή 1/8/21 και ώρα 20:00, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε τα έργα των παιδιών στο χώρο του μουσείου El Greco, τα οποία δεν αφορούν μόνο πίνακες ζωγραφικής, αλλά και μια τρισδιάστατη κατασκευή που αποτελεί το σύμβολο που εκφράζει για τα ίδια η ελληνική επανάσταση. Την βραδιά των εγκαινίων θα παρουσιαστεί και μια μουσική παράσταση από τα παιδιά εμπνευσμένη από το ιστορικό αυτό γεγονός.

Σας περιμένουμε όλους να θαυμάσετε τις δημιουργίες των μικρών μας καλλιτεχνών, που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, συνεργάστηκανέμαθανμοιράστηκανευαισθητοποιήθηκαν για τόσο σημαντικά θέματα, ενθαρρύνοντας και ενισχύοντάς τους με την παρουσία σας.

Η έκθεση θα διαρκέσει 1-15 Αυγούστου και οι ώρες και ημέρες λειτουργίες του μουσείου είναι καθημερινά 09:00-19:00.

Υ.Γ. Οι ζωγραφιές στην αφίσα δημιουργήθηκαν από τα παιδιά για αυτόν το σκοπό."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ