Ο Άρης συμφώνησε με τον αμυντικό Λούμορ Αγκμπιενιένου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Petite Perle 300×250

Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σε όλα με τον Λούμορ Αγκμπιενιένου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για 2+1 χρόνια, με 25χρονο διεθνή Γκανέζο να είναι ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τον εκλεκτό για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας βρήκε ο Άρης, με τους «κιτρινόμαυρους» να έρχονται σε συμφωνία με τον Λούμορ Αγκμπιενιένου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Ο 25χρονος αμυντικός από την Γκάνα φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς για συμβόλαιο 2+1 χρόνια συνεργασίας, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ο Λούμορ ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το 2014 σε ηλικία 18 ετών για να ενσωματωθεί στη Β' ομάδα της Πόρτο, αγωνιζόμενος στη συνέχεια σε Πορτιμονένσε και Μόναχο 1860 με τη μορφή δανεισμού. Τον Ιανουάριου του 2018, η Σπόρτινγκ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, παραχωρώντας τον σε Γκεζντέμπε και Μαγιόρκα ως δανεικός τις σεζόν 2018/19 και 2019/20 αντίστοιχα. Μάλιστα, είναι και 13 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας.

Μια πολύ καλή κίνηση από τον Άρη, αφού ο Λούμορ ξεχωρίζει για τα φυσικά του προσόντα και την ταχύτητά του, αναμένοντας να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ