Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Βολωνάκη

Petite Perle 300×250

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παραμονή του στον Αλμυρό προχώρησε στη Φωνή Μαλεβιζίου ο Δημήτρης Βολωνάκης. Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα του Γαζίου και δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση της ποδοσφαιρικής χρονιάς που έρχεται.

Δείτε τι δήλωσε:

Είμαι ικανοποιημένος και συνάμα χαρούμενος για τη συνέχιση της συνεργασίας μου με τον Αλμυρό, μία ομάδα που σημαίνει για μένα πολύ περισσότερα από μία απλή συμφωνία. Στόχος μου είναι σε συνεργασία με τη διοίκηση το ρόστερ να παραμείνει ως έχει και νομίζω πως την κατεύθυνση αυτή πάμε πολύ καλά. Αμέσως μετά θα προσπαθήσουμε να γίνουν 5-6 προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το παραπάνω βήμα μετά και την πολύ καλή παρουσία που είχαμε πέρυσι στην κατηγορία.

Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά με τους συνεργάτες μου μέσα στο γήπεδο με πειθαρχία και σεβασμό για να πετύχει το σωματείο τους στόχους του. Με ενότητα και αγάπη όλοι όσοι βρισκόμαστε στον οργανισμό που λέγεται Αλμυρός θέλουμε να καταστήσουμε την ομάδα σταθερή αξία με δυναμική ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους πρωταγωνιστικούς στόχους για την επόμενη περίοδο.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ