Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις για την εβδομάδα 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

Petite Perle 300×250

OLD

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Αυτό το καλοκαίρι, ο οραματικός κινηματογραφιστής, Μ Νάιτ Σιάμαλαν, μας αποκαλύπτει ένα ανατριχιαστικό, μυστηριώδες νέο θρίλερ για μια οικογένεια που κάνει διακοπές σε ένα τροπικό μέρος και που θα ανακαλύψει ότι η απομονωμένη παραλία που επέλεξε να χαλαρώσει για λίγες ώρες με κάποιο τρόπο κάνει τους ανθρώπους να γερνούν γρήγορα…

Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκι Κριπς, Ρούφους Σιούελ

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στο Θερινό σινεμά και 20:30 στην αίθουσα 1.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ένα συναρπαστικό ταξίδι από την Disney που ξεκινά από τον Αμαζόνιο με καπετάνιο τον πνευματώδη Frank και την θαρραλέα ερευνήτρια Dr. Lily. Η Lily ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα, επιλέγοντας τον Frank ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Eίναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής. 

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον (The Rock), Έμιλι Μπλάντ, Έντγκαρ Ραμίρεζ

Σκηνοθεσία: Ζαν Κολέτ Σέρα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 στο Θερινό σινεμά και 18:30 & 21:30 στην αίθουσα 5.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Ο Άντονι είναι σχεδόν 80 χρονών και αρνείται να δεχθεί τις νοσοκόμες που προσλαμβάνει η κόρη του για να τον φροντίζουν. Από την άλλη η κόρη του ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να παντρευτεί. Αν η κόρη του δεν είναι παντρεμένη τότε ποιος είναι ο άντρας που μπαινοβγαίνει από το σπίτι του και ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την κόρη του;

Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου 2021.

Πρωταγωνιστούν: Αντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκάτις, Ιμοτζεν Πουτς, Ρούφους Σίγουελ

Σκηνοθεσία: Φλόριαν Ζέλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στο Θερινό σινεμά.

ΛΟΥΚΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια πλάσματα από έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Κασαρόσα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 στο Θερινό σινεμά και 18:30 στην Αίθουσα 1.

BLACK WIDOW

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Μία επικίνδυνη συνομωσία φέρνει τη Natasha Romanoff, γνωστή ως Black Widow, αντιμέτωπη με τις ρίζες της. Ένας αντίπαλος την καταδιώκει ανελέητα και η Natasha θα βρεθεί να παλεύει με το κατασκοπικό παρελθόν της, αλλά και τις διαλυμένες σχέσεις που άφησε πίσω της πριν γίνει μία από τους Εκδικητές.

Πρωταγωνιστούν: Φλόρενς Πιου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ρέιτσελ Βάις

Σκηνοθεσία: Κέιτ Σόρτλαντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 στην αίθουσα 3.

FAST & FURIOUS: ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 9

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ο Ντομ Τορέτο ζει μια ήσυχη ζωή με την Λέτι και το γιο τους, όμως γνωρίζει ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί. Αυτή τη φορά, η απειλή θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του. Η ομάδα συγκεντρώνεται ξανά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων.

Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θέρον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Τζον Σίνα

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 3.

ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ 2: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, από φτερωτά προϊστορικά θηρία μέχρι το τέλος του κόσμου, όμως τώρα θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση: μια αντίπαλη οικογένεια. Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν. Έτσι λοιπόν η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση μιας ασφαλέστερης περιοχής.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 3.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ