Έγκλημα στη Δάφνη: Πήγε στη δουλειά του, γύρισε και την σκότωσε

Petite Perle 300×250

Λίγο καιρό μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και της Γαρυφαλιάς, ακόμα μια γυναικοκτονία έρχεται να σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος πήγε το πρωί στη δουλεία του, άνοιξε το μαγαζί και γύρισε σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του, έπειτα από ακόμα έναν καυγά, αφήνοντας ορφανό το μικρό αγοράκι τους.

Οι καυγάδες ήταν συχνοί στο σπίτι του ζεύγους, όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, ενώ η 31χρονη είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος έσφαξε τη γυναίκα του και ειδοποίησε τις Αρχές ομολογώντας για την πράξη του, λέγοντας χαρακτηριστικά «ελάτε σπίτι μου, έχω δολοφονήσει τη γυναίκα μου». Όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε τη γυναίκα του «επειδή τη ζήλευε».

Oι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη, όπου έμενε το ζευγάρι και εκεί βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο 40χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με το newsit η 31χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε, ενώ μια σοκαριστική καταγγελία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ένοικος της πολυκατοικίας με ανάρτησή της στο Facebook αποκαλύπτει ότι είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό βίας κατά του θύματος στις 11 Ιουλίου, 19 μέρες δηλαδή πριν τη σημερινή δολοφονία.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία σήμερα ανέβασε ξανά, σχολιάζοντας «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Στις 11 Ιουλίου, η ένοικος της πολυκατοικίας που έγινε η γυναικοκτονία είχε γράψει: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Πηγή: in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ