NBA draft: Ο Ηρακλειώτης Γιώργος Καλαϊτζάκης στους Μπακς!

Petite Perle 300×250

Με μία τρανταχτή αλλά ευχάριστη, για το ελληνικό μπάσκετ, έκπληξη ολοκληρώθηκε το φετινό draft του NBA.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το 2022 είδε το όνομα του να παρουσιάζεται στην 60η και τελευταία θέση από τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα και εφόσον του το επιτρέψουν οι Πράσινοι θα αγωνιστεί στο φετινό Summer League του NBA, προκειμένου οι Μπακς να εξετάσουν λεπτομερώς την περίπτωση σου και να σκεφτούν αν θα του δώσουν μία ευκαιρία παραμονής.

Ο νεαρός άσος πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν από τον Παναθηναϊκό και πλέον θα κυνηγήσει το όνειρο με τα «Ελάφια» του MVP Γιάννη, με την ελπίδα ότι θα αφήσει θετικές εντυπώσεις για το μέλλον.

Οι Μπακς πήραν γενικότερα…σβάρνα από νωρίς τους Ευρωπαίους στο φετινό draft, καθώς νωρίτερα από τον Καλαϊτζάκη αποφάσισαν να επιλέξουν τον ταλαντούχο Σάντρο Μαμουκελασβίλι από τη Γεωργία στο Νο54 του ντραφτ.

O γεννημένος στη Νέα Υόρκη σέντερ (2.11μ.) αποφοίτησε από το Σίτον Χολ με 17,5 πόντους μέσο όρο, ενώ έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του με προπονητή τον Ηλία Ζούρο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ