Έκλεψαν τα τάματα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ζαρό

Petite Perle 300×250

"Φτερά" έκαναν από το γραφείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Ζαρό, αρκετά κοσμήματα αξίας, τα οποία είχαν πάει ως "τάμα"  πιστοί από τη γύρω περιοχή και όχι μόνο!

Τα κοσμήματα βρισκόταν αποθηκευμένα στο γραφείο της εκκλησίας, το οποίο βρίσκεται εντός της αυλής της εκκλησίας, δίπλα ακριβώς από το Ναό.

Σύμφωνα με τον  πατήρ Λέανδρο Σταματακη, η διάρρηξη πραγματοποιηθηκε κατά πασα πιθανότητα τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ η πόρτα παραβιάστηκε με μεγάλο αντικείμενο, όπως για παράδειγμα, λοστό!

Όπως ανέφερε ο πατηρ Λέανδρος, η συγκεκριμένη κίνηση ξάφνιασε τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε, πρόκειται για τάματα πονου, τα οποία κατά καιρους οι πιστοί πήγαιναν στην εκκλησία.

Ήδη έχει γίνει κατάθεση στην αστυνομία, ενώ διερευνώνται κινήσεις από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στον Ναό.

Η ανησυχία είναι έκδηλη σε γείτονες και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν περίμεναν με τίποτα την συγκεκριμένη κίνηση.

Στις φωτογραφίες φαίνεται τόσο το κτήριο του εκκλησιαστικού  γραφείου, όσο και το σημείο όπου έγινε η παραβίαση και  έχει μπει προσωρινά,λουκέτο με αλυσίδα!

Τα Νέα της Πάνω Ρίζας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ