Επιστολή στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων από τη “Λαϊκή Συσπείρωση”

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, έστειλαν την παρακάτω επιστολή στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου:  

«Με αφορμή τη συνεχή σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και στην περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, κρίνουμε απαραίτητη από την πλευρά του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, την έγκαιρη και πλήρη ενεργοποίηση όλων των προληπτικών μέτρων που προβλέπονται στο σχέδιο «Εγκέλαδος» για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμού.

Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να γνωστοποιηθούν στους κατοίκους του Δήμου οι χώροι συγκέντρωσης, πρώτων βοηθειών, καταφυγής και στέγασης του πληθυσμούσε περίπτωση σεισμούκαθώς και χρήσιμα τηλέφωνα.

Τέλος θα πρέπει να γίνει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου προληπτικός στατικός έλεγχος για την ασφαλή λειτουργία σε όλα τα σχολεία, δημοτικά καταστήματα, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο.

Πεζά 30/07/2021

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Καρκαβάτσος Μανώλης

Γενετζάκης Γιώργος

Χατζηγεωργίου Πάρης»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...