Το τελευταίο αντίο στον Τίτο Παπαδάκη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Η τελευταία πράξη για τον Τίτο Παπαδάκη παίχθηκε στο αγαπημένο του χωριό τη Ροδιά όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό της. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κνωσού Προδρόμου Ξενάκη.

Το Μαλεβίζι αποχαιρέτησε ένα σπουδαίο αυτοδιοικητικό άνδρα που αφήνει μία σπουδαία παρακαταθήκη πίσω του. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες παρευρέθηκαν και πέρασαν για να συλλυπηθούν την οικογένεια του πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και οι συγχωριανοί του. Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον άνθρωπο, οραματιστή και οικογενειαρχη Τίτο Παπαδάκη.

Τραγικές φιγούρες η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία, τα παιδιά του Χριστόφορος, Ρούλα, Γιώργος (ήρθε από την Αθήνα) και Κατερίνα (ήρθε από τη Γερμανία), η νύφη του Κωστούλα Στρατάκη, ο γαμπρός του Κώστας Κωστάκης και τα εγγόνια του.

Τ α προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και ένα χρόνο τον λύγισαν και την Παρασκευή το πρωί είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Για τον Τίτο Παπαδάκη μίλησαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΜ Γιώργος Κουγιουμτζάκης και η Έφη Βολανάκη που αναφέρθηκαν στην αγάπη του εκλιπόντος, αλλά και το ενδιαφέρον του για το Μαλεβίζι πάντα με ανιδιοτέλεια διάθεση για προσφορά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ