Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου σε Γιώργο Στασινάκη

Petite Perle 300×250

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός απέστειλε  στον κ. Γιώργο Στασινάκη, πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της «Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη», την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή για την συνολική προσφορά του και για την πρόσφατη εκλογή του ως Επιτίμου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη.

Αξιότιμε κ. Στασινάκη,

Με αφορμή την ανακήρυξή σας ως Επιτίμου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη – έμπρακτη ανταπόδοση τιμής της πολύτιμης, πολυετούς προσφοράς σας, σε διεθνές επίπεδο, στην προβολή και διάδοση του έργου του κορυφαίου Κρητικού συγγραφέα–, θα ήθελα να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου, καθώς και την ιδιαίτερη εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου για το έργο σας, την ανιδιοτελή αφιέρωση, και την οικουμενική δράση σας μέσα από την «Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη».

 Η εμπνευσμένη, ακάματη αφοσίωσή σας στις αξίες που φέρουν οι δημιουργίες του Καζαντζάκη, και η απόδοση της πνευματικής του κληρονομιάς στο αναγνωστικό κοινό πολλών χωρών του κόσμου, συνέβαλαν στην επιβολή του έργου του κατά τις τελευταίες δεκαετίες, και στην ανάδειξη του σύγχρονου Ελληνικού Πολιτισμού.

Ο Δήμος Ηρακλείου, μόλις οι συνθήκες επιτρέψουν, μετά την επάνοδο στην κανονικότητα, θα τιμήσει την προσφορά σας στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη.

                                                    Βασίλης Λαμπρινός

                                                   Δήμαρχος Ηρακλείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ