Δάφνη: Σοκάρει ο συζυγοκτόνος – «Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού ενώ κοιμόταν»

Petite Perle 300×250

H νέα γυναικτοκτονία στη Δάφνη σόκαρε ξανά την Ελλάδα, με τον συζυγοκτόνο να περιγράφει τον ανατριχιαστικό τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν.

Το OPEN αποκάλυψε μέρος από τα όσα είπε ο δράστης του φονικού στους αστυνομικούς, λέγοντας αρχικά για τη στιγμή του φόνου: «κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μια φορά στον λαιμό. Ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει αλλά της έκλεισα το στόμα».

Στη συνέχεια ο συζυγοκτόνος της Δάφνης ανατριχιάζει με τα όσα περιγράφει: «Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά».

Ο δράστης ανέφερε πως η σύζυγός του άρχιζε να φωνάζει και της έκλεισε ξανά το στόμα με τα δύο του χέρια και όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει έφυγε από πάνω της.

Το θύμα, σύμφωνα με την απολογία του συζυγοκτόνου, φέρεται να κλειδωνόταν στα δωμάτια του σπιτιού επειδή φοβόταν, όμως εκείνος είχε πάρει όλα τα κλειδιά: «Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα».

Πηγή: newsbeast.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ