Πιο κοντά στον πολίτη έρχεται ο Μενέλαος Μποκέας

Petite Perle 300×250

Μία νέα τακτική εγκαινιάζει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση στα θέματα που απασχολούν τα διαμερίσματα του πρώην Δήμου Τυλίσου και τους πολίτες τους.

Έτσι κάθε Τρίτη θα βρίσκεται στην Τύλισο, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς και κατοίκους, όπως συνέβη και σήμερα για να δρομολογούνται οι παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που απαιτούνται με την υψηλή εποπτεία του ίδιου του Δημάρχου Μαλεβιζίου.

Πρώτη μέρα αυτής της νέας προσπάθειας ο Μενέλαος Μποκέας βρέθηκε και άκουσε ιδίοις όμματι, τον Προέδρο της Κοινότητας Μανώλη Βασιλάκη, τον τοπικό σύμβουλο Μιχάλη Χαλκιαδάκη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίκο Μαματζάκη και τον τέως Δήμαρχο Τυλίσου Σταύρο Χαλκιαδάκη.

Μαζί με το Δήμαρχο ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Περυσινάκης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Ειδικός Συνεργάτης Νίκος Πατραμάνης και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο άμεσο επόμενο διάστημα η ίδια πρωτοβουλία θα γίνει και στον πρώην Δήμο Κρουσώνα και τα διαμερίσματα του.

Φώτο από τη σημερινή σύσκεψη:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ