Σύμβαση προϋπολογισμού 100.000 χιλ. ευρώ για την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης

Petite Perle 300×250

Την σύμβαση για την κατασκευή του αθλητικού έργου «Συντήρηση Υποδομών Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων» με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Σταύρο Αρναουτάκη στη Περιφέρεια παραβρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, ό προϊστάμενος τμήματος δομών περιβάλλοντος Γιώργος Κανδεράκης, το στέλεχος της υπηρεσίας Δήμητρα Τζανάκη και η εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΚΡΕΤΑ ΚΑΤ Α.Ε» Ειρήνη Σκουραδάκη.

Ο Δήμαρχος Σωκράτης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την ουσιαστική στήριξη για την υλοποίηση του σημαντικού, για την νεολαία της περιοχής, έργου.

Οι εργασίες

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες επεμβάσεις συντήρησης στα επιχρίσματα και στον οπλισμό του κτιρίου, αντικατάσταση κουφωμάτων, θερμοπρόσοψη, επιστρώσεις δαπέδων, χρωματισμοί, υγρομόνωση και αντικατάσταση του συστήματος ύδρευσης και αποχέτευσης του κτηρίου του γυμναστηρίου.

Όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές εργασίες που απαιτούνται, θα γίνει αντικατάσταση του κεντρικού ηλεκτρολογικού πίνακα , αλλαγή φωτιστικών με καινούρια νέας τεχνολογίας led , θα τοποθετηθούν νέοι προβολείς εξωτερικά και περιμετρικά του γυμναστηρίου με την απαραίτητη καλωδίωση, αλλαγές στους ηλιακούς θερμοσίφωνες με νέους διπλής ενέργειας και κλειστού κυκλώματος στο γυμναστήριο με την αποξήλωση των υπαρχόντων.

Επίσης θα κατασκευαστεί δίκτυο εξαερισμού στο σύνολο του γυμναστηρίου με την τοποθέτηση κεντρικής συσκευής εξαερισμού.Για την υλοποίηση των παραπάνω θα γίνουν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, όπως προβλέπονται στην εγκεκριμένη μελέτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ