Η Δαμάστα ευχαριστεί τον Αντώνη Παπαδάκη

Petite Perle 300×250

To νέο Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας μετά τη συγκρότηση σε σώμα, συνεδρίασε για πρώτη φορά αναφορικά με τις αποφάσεις και ενέργειες που θα γίνουν για την επόμενη ημέρα του σωματείου.

Πρώτο όμως και κύριο μέλημά μας είναι να εκφράσουμε δημοσίως την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στο φυσικό ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας, τον Αντώνη Παπαδάκη! Τον άνθρωπο που πριν τέσσερα χρόνια έβαλε τις βάσεις για να πορευτεί το σωματείο με υγεία και σοβαρότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όχι μόνο η αγωνιστική πορεία του ΑΟ Δαμάστας που από το Β' Τοπικό έφτασε να αγωνίζεται στην Γ' Εθνική αλλά κυρίως τα έργα που έγιναν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και θα συνεχιστούν, η ανάπτυξη των υποδομών, ο επαγγελματικός τρόπος δουλειάς, η καταξίωση του σωματείου σε πανελλήνιο επίπεδο, ο παραδειγματικός τρόπος κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αποτελούν στοιχεία ώστε ο Αντώνης Παπαδάκης να είναι μια ευλογία για τον ΑΟ Δαμάστας και όλο το χωριό μας!

Αντώνη Παπαδάκη, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας και η κοινωνία της Δαμάστας σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν για όσα έχεις προσφέρει!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ