Κίνητρα για τον εμβολιασμό των εργαζομένων του δίνει το Metaxa Hospitality group

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Tρεις στοχευμένες παρεμβάσεις για τους εργαζομένους του υιοθετεί το Metaxa Hospitality group, στηρίζοντας την προσπάθεια προστασίας του τουρισμού, συμμετέχοντας στη μεγάλη εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρωτίστως, προσφέρει κίνητρο επιβράβευσης 200 ευρώ σε όσους εργαζόμενους του έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση έως τις 5 Αυγούστου.

Επιπλέον, οργανώνει δωρεάν ενημερωτικές διαδικτυακές συζητήσεις, με ειδικούς στα θέματα υγείας, με στόχο να παρέχει επιστημονική και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση προς τους ανθρώπους του και για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχουν.

Τέλος, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή στην προστασία του τουρισμού και πάντα σε ευθυγράμμιση με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, το Metaxa Hospitality Group πραγματοποιεί 2 ελέγχους την εβδομάδα σε όλους τους εργαζόμενους που δεν έχουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καλύπτοντας το κόστος για όσους έχουν προβεί σε τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού, ως ένδειξη συμπαράστασης και σεβασμού για τη συνεισφορά τους.

Related Articles