Το νέο ξεκίνημα της Δαμάστας στην Α1 ΕΠΣΗ με πρόεδρο τον Γιώργο Πολυχρονάκη

Petite Perle 300×250

Συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Δαμάστας με τον Γιώργο Πολυχρονάκη να είναι ο πρόεδρος της ομάδας στη νέα προσπάθεια που θα γίνει φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα ήδη οι άνθρωποι της ομάδας ξεκίνησαν τις επαφές για τον νέο προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χατζησεβαστού, αλλά και με ποδοσφαιριστές για να δημιουργηθεί το ρόστερ.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης

Συγκεκριμένα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Όμιλου Δαμάστας το οποίο απαρτίζεται από τους:

Γιώργος Μ. Πολυχρονάκης Πρόεδρος.
Εμμανουήλ Β. Τριγώνης Αντιπρόεδρος.
Ανδρέας Β. Παπαδάκης Γραμματέας.
Μαρία Ι. Περάκη Ταμίας,
Δημήτριος Ι Σαρρής Γενικός Αρχηγός,
Αντώνης Δ. Παπαδάκης Τεχνικός Διευθυντής,
Νικόλαος Δαμιανάκης Έφορος Γηπέδου.

Άμεσα το νέο συμβούλιο ξεκίνησε τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της νέας περιόδου ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ με στόχο να πρωταγωνιστήσει όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Αντώνη Παπαδάκη και τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Σαρρή ξεκίνησαν ήδη τις συζητήσεις για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Τριγώνης θα έχει την ιατρική φροντίδα της ομάδας και την νέα περίοδο.

Εκτός από τις αρμοδιοτήτες της Διοίκησης ορίστηκαν και οι αρμοδιότητες περίπου δέκα μελών παλιών και νέων της ομάδας  που θα σταθούν δίπλα στη Διοίκηση στην νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.

Στις Δημόσιες σχέσεις της ομάδας υπεύθυνος θα είναι ο Νίκος Μαυράκης ενώ υπεύθυνοι επικοινωνίας θα είναι ο Ανδρέας Παπαδάκης με τον Γιάννη Περάκη.

Στην ΕΠΣΗ εκπρόσωπος της ομάδας μας θα είναι ο Βασίλης Περάκης.

Συνδετικός κρίκος της Δαμάστας με την ακαδημία Candia Damasta θα είναι ο Αντώνης Σαρρής.

Με ανακοίνωση της η Δαμάστα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Νέα Διοίκηση της ομάδας στο δύσκολο έργο που έχει, ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο με τον covid να έχει επηρεάσει την ζωή όλων μας. "Ελπίζουμε ο Αετός μας να συνεχίζει να πετά περήφανος".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ