Κοινότητα Ροδιάς: Τηλέφωνο επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Petite Perle 300×250

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς, Γιάννης Στρατάκης, με αφορμή τις πυρκαγιές σε Εύβοια, Βαρυμπόμπη, Ηλεία, υπενθυμίζει στους συμπολίτες μας το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας πυρκαγιών με την κωδική ονομασία "Ιόλαος".

Επίσης, αναφέρει:

Για πληροφορίες και επιπλέον ενημέρωση, το mail της κοινότητάς μας είναι: [email protected] και το τηλέφωνό μου: 6934 918272, απευχόμενος άλλη μια πυρκαγιά στη ήδη ταλαιπωρημένη χώρα μας.

Αναλυτικά:

Επειδή κατανοώ το άγχος όλων για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, σας ενημερώνω ότι η πολιτική προστασία του Δήμου μας έχει σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας πυρκαγιών με την κωδική ονομασία Ιόλαος.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους μας και τους προέδρους όλων των κοινοτήτων, έχουν καταγράψει: πισίνες, γεωτρήσεις, κρουνούς, στέρνες, καθώς επίσης και σχέδιο με δρόμους διαφυγής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Επιπροσθετως, στη σελίδα του Δήμου μας, στο τμήμα της πολιτικής προστασίας, αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε όλοι μας σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Για πληροφορίες και επιπλέον ενημέρωση, το mail της κοινότητάς μας είναι: [email protected] και το τηλέφωνό μου: 6934918272, απευχόμενος άλλη μια πυρκαγιά στη ήδη ταλαιπωρημένη χώρα μας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ