Σε Γάζι και Δαμάστα οι συναυλίες του Βασίλη Ξημέρη «Τραγουδώντας με τους φίλους μου…»

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Βασίλης Ξημέρης πραγματοποιεί δύο συναυλίες, στις 9 Αυγούστου 2021 στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου και στις 16 Αυγούστου 2021 Προαύλιο Σχολείου Δαμάστας και ώρα 21.30.

Ο Βασίλης Ξημέρης θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια και κάποια ακυκλοφόρητα, καθώς επίσης και τραγούδια καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Το σχήμα θα πλαισιώνουν οι: Μανώλης Κανακάκης (πιάνο), Γιώργος Κουρούπης (βιολί), Αντώνης Νικολιδάκης (ακορντεόν), Χρήστος Σαγιέντ (κρουστά), Μάνος Παπαδάκης (μπάσο) και Ραφαήλ Κτιστάκης (μπουζούκι).

Δελτία δωρεάν εισόδου διατίθενται από την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Μαλεβιζιου.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται και την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου,

Ποιος είναι ο Βασίλης Ξημέρης

O Βασίλης Ξημέρης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, με καταγωγή από τα Ανώγεια. Από μικρός ασχολείται με τη μουσική, καθώς συμμετείχε σε πολλές σχολικές μουσικές εκδηλώσεις. Στην πορεία, ως φοιτητής Ιατρικής, εργάστηκε επαγγελματικά σε πολλές μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου, καθώς επίσης και στα μουσικά σχήματα «ΝόστιμονΉμαρ», υπό τη διεύθυνση του ΜίνουΣωμαράκη, και «Ίαμα», υπό την αιγίδα του Μουσείου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επίσης, εργάστηκε για μια δεκαετία στο γραφείο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου, Γιώργου Αντωνάκη, ως βοηθός παραγωγής, και ως διευθυντής παραγωγής της εταιρίας «Γαλαξίας παραγωγές», διοργανώνοντας συναυλίες πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών (Δ. Μητροπάνος, Χ. Αλεξίου, Δ. Γαλάνη και άλλους). Έχει πάρει μέρος σε πολλές φιλανθρωπικές συναυλίες, με πιο πρόσφατη τη συναυλία για «Το Σπίτι των Αγγέλων», υπό την επιμέλεια της Μαίρης Παχιαδάκη.

Έχει στο ενεργητικό του τέσσερα δικά του τραγούδια που μόλις κυκλοφόρησαν στο Youtube. Το καλοκαίρι του 2022 θα ολοκληρωθεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος.

Έσπαγε η θάλασσα: https://youtu.be/doU-4Y_CU5w

Το Σεπτέμβριο: https://youtu.be/Gbqguzax7Ys

Ο Μπαξές: https://youtu.be/itW6UFMkiuQ

Άνοιξη: https://youtu.be/CoKfFIUnF8Y

Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid– 19.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ