Ανακοίνωση της κοινότητας Φόδελε με στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς πυρόπληκτους Αττικής

Petite Perle 300×250

Μπροστά στις αποκαρδιωτικές εικόνες της καμένης γης, των απεγνωσμένων ανθρώπων και των εγκαταλελειμμένων ζώων, η αλληλεγγύη και η δράση είναι η μόνη οδός που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι.Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε έμπρακτα τους πληγέντες, όπως μας παρότρυνε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, συγκεντρώνουμε κι εμείς είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, φαρμακευτικά είδη, είδη υγιεινής, τροφές για ζώα κ.α., συμβάλλοντας στη πρωτοβουλία του Δήμου, ώστε να αποσταλλούν εκεί όπου τα έχουν ανάγκη.

Μέχρι την Τετάρτη 11/8 μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Φόδελε, Χαράλαμπο Παντερή, στο τηλ. 6943799252, για την ώρα που μπορείτε να προσκομίσετε τα είδη που συγκεντρώσατε στον χώρο της Κοινότητας. Ο,τι συγκεντρωθεί θα μεταφερθεί στο Γάζι, ώστε να αποσταλλούν όλα μαζι στους πληγέντες.

Αξία δεν έχει "τι προσφέρεις", αλλά "ότι προσφέρεις" και είναι αξία ασύγκριτη και ανυπέρβλητη. Μπορούμε όλοι να προσφέρουμε, γιατί ακόμη και το "ελάχιστο" για εμάς, μπορεί να φανεί "τεράστιο" για αυτους που έχουν ανάγκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ