Αποχωρεί ο Φάμπιο Στάρτζεον από τον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΟΦΗ ο Φάμπιο Στάρτζεον, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία για την παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως έγινε γνωστό, ο παίκτης παρ' ότι συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή για το τουρνουά του Βόλου, αποφασίστηκε τελικά να μην «πετάξει» με την υπόλοιπη αποστολή και να μείνει πίσω, καθώς η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού.

Επιπλέον, έγινε γνωστό, πως οι επαφές είναι στο τελευταίο στάδιο και τις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει όμως γνωστή.

Ο Φάμπιο Στάρτζεον φόρεσε τη φανέλα για μία ποδοσφαιρική περίοδο, καταγράφοντας συνολικά 33 συμμετοχές και έξι γκολ, έχοντας 31 παιχνίδια πρωταθλήματος με έξι γκολ, ενώ αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια κυπέλλου.

Πέραν των γκολ, είχε και δύο ασίστ στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Βόλο, ενώ σκόραρε απέναντι σε Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης, Γιάννινα, Βόλο, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και το "ντεμπούτο" του έκανε στις 27/09/2020 στο 2-2 με τον Ατρόμητο, αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 3 λεπτά, ενώ η πρώτη του εμφάνιση ως βασικός ήταν στις 18/10/2020 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό όπου σκόραρε.

πηγή: www.grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ