Θρηνεί το Κεραμούτσι τον θάνατο του ιερέα Χαραλάμπου Ζωγραφάκη

Petite Perle 300×250

Εκοιμήθη ο ιερέας Χαράλαμπος Ζωγραφάκης και το Κεραμούτσι θρηνεί για τον αγαπημένο πάτερ που χειροτονήθηκε και υπηρέτησε με ζήλο την ενορία για 15 χρόνια.

Όλοι οι κάτοικοι έχουν να αναφέρουν μόνο λόγια αγάπης για το θεάρεστο έργο που προσέφερε στο Κεραμούτσι.

Η κηδεία του θα γίνει στη 13:00 η ώρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου (δίπλα στο LIDL – Γάζι).

Η πρόεδρος του Κεραμουτσίου, Πόπη Θραψανιωτάκη, βαθιά συντετριμένη, από το άκουσμα της τραγικής είδησης αναφέρει:

Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε ότι έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο πάτερ Χαράλαμπος… ένας αξιαγάπητος ιερέας , ένας ξεχωριστός άνθρωπος , "ένας δικός μας παπάς", αφού είχαμε την τύχη να χειροτονηθεί και να υπηρετήσει στο χωριό μας, το Κεραμούτσι, που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε και να αγκαλιαστεί από όλους τους χωριανούς στο ξεκίνημα της ιεροσύνης του.

Ο αγαπημένος για όλους μας παπάς Χαράλαμπος Ζωγραφάκης, ο οποίος υπηρέτησε με πολύ αγάπη, απλότητα, καλοσύνη, υπομονή, ζήλο και εργατικότητα έφυγε από κοντά μας. Πραγματικά σήμερα όλο το χωριό πενθεί για τον άδικο χαμό σου.

Όλοι θα σε θυμόμαστε για την κοινωνικότητα σου, τις φιλανθρωπίες σου, το πηγαίο αυθορμητισμό σου και τις όμορφες παρέες που έστηνες σε όλο το χωριό και τους ξεσήκωνες όλους.. μικρούς και μεγάλους.

Εκ μέρους της τοπικής Κοινότητας Κεραμουτσίου και όλων των φορέων του χωριού , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην πρεσβυτέρα κ. Άννα και τα παιδιά του και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο.Ευχόμαστε αιώνια η μνήμη σου…

Καλό παράδεισο και καλό ταξίδι παπά Χαράλαμπε της καρδιάς μας… δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ