Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου την προσεχή εβδομάδα

Petite Perle 300×250

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 8 Αυγούστου:

Από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 7 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου:Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κέρνος, Ίκαρος, και Αναστασία.

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στις οδούς Έβανς από την οδό Τριφύτσου μέχρι τη λεωφ.Δικαιοσύνης στην οδό Αβέρωφ από την πλατεία Κορνάρου μέχρι την οδό Σμύρνης και στις οδούς Τσαγκαράκη, Τσικριτζή, Θεοδοσάκη Χ'Μιχάλη Γιάνναρη και Γιαννιτσών.

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στην οδό Θ από την οδό Δ μέχρι την οδό Κ συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Μηλάκη, Μινωικά πλαστικά, Mega Plast, First Quality cheese και Κρητική Γαστρονομία.

Δευτέρα 9 Αυγούστου:

Από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Ανθούσα, Cactus Beach, Ariadne, villa Kirki και στην περιοχή έναντι του ξενοδοχείου Alexander Beach.

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές Αγ.Ιωάννης, Αλάτσατα, Άνω και Κάτω Φορτέτσα, Βενιζελείου νοσοκομείου, Ανατολικό Τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές Μπεντεβή, εργατικών κατοικιών Μπεντεβή, Κηπούπολης, Παν/μίου Κρήτης της Β' ΔΟΥ .Επίσης στην οδό Ερυθραίας και στη Λ.Κνωσσού από την γέφυρα της εθνικής οδού έως το Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά παρόδων.

Από τις 7.30 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στις οδούς Ανδρ.Παπανδρέου (Ακαδημίας) από την οδό Λ.Πετράκη έως την οδό Κάσου και Αντ.Καστρινάκη από τη λεωφ.Α.Παπανδρέου μέχρι τον Κρητικό φούρνο.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι:   Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή των γεωτρήσεων Στρατάκη, Σιραλάκη και Πετράκη μετά τη διακλάδωση προς το χωριό Σμάρι.

Από τις 8 το  πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Σκαλβεροχώρι και Αρχάγγελος.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στις οδούς Εμμ.Καστρινάκη από τη λεωφ. Ιωνίας μέχρι τη λεωφ.Α.Παπανδρέου και στη λεωφ. Α.Παπανδρέου (Ακαδημίας) από την οδό Σγουρομαλίνης μέχρι την οδό Ρολέν.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Δραπέτι.

Τρίτη 10 Αυγούστου:

Από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 6 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο λ.Χερσονήσου, στις περιοχές, ξενοδοχείων Belvedere, θαλασσινό αστέρι, Eri beach, Silva mariis, Γλάρος, Νόρα, κέντρων Ροδάνθη και Ακρόπολη, συγκροτήματος Κασαβέτη, κέντρο Star water park, Δημοτικού σχολείου, εκκλησιών Ευαγγελισμού και Αγ.Παρασκευής.Στην κεντρική, παραλιακή οδό και οδό προς Κρέτα Μάρις καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στα Δειλινά και τμηματικά στη Θέρισσο και στο Μασταμπά, στην περιοχή που περικλύεται από τη Λ.62 Μαρτύρων, την οδό Λεβήνου, τη Λ.Α.Παπανδρέου, την οδό Μελίνας Μερκούρη, την οδό Θ.Διακόνου, την οδό Γ.Γεωργιάδη, και την οδό Πυράνθου. Συμπεριλαμβανομένων των περιοχών κλινικής INTERCLINIC, Κρητικού φούρνου στη Λ.Μίνωος, σταδίου Ελευθερίας και της εκκλησίας Παναγίτσας στο Μασταμπά.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Καβροχώρι, στην έξοδο προς Κεραμούτσι, και στον δρόμο Καβροχώρι – Κεραμούτσι, στην περιοχή των οικιών Γιανναδάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον δρόμο Καβροχώρι – Κεραμούτσι, στην περιοχή Ξύπετρα, στην περιοχή της οικίας Παλαμιανάκη καθώς και πιο πάνω στην περιοχή της δεξαμενής Σκουλά (μετόχι Παπαγιάννη Σκουλά).

Τετάρτη 11 Αυγούστου:

Από τις 5 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο Λ.Χερσονήσου, στις περιοχές του ξενοδοχείων Knosos Royal Village, Χρυσή Αμμουδιά, Annabelle Village, Καλουτσάκη, Creta Maris, Terra Maris, , Albatros, Heronissos, της παραλιακής οδού προς το Λιμεναρχείο Χερσονήσου.Επίσης στην περιοχή Σαραντάρι.

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις περιοχές του 9Ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μπετεινάκη, του πάρκο στην οδό Παρασκευοπούλου, της κλινικής Αλεξανδράκη.Επίσης στη λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσσού έως το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων και στις οδούς Παρασκευοπούλου, Μελ.Πηγά, Σήφακα.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Katrin, του ξενοδοχείου Ζέφυρος και του ξενοδοχείου Blue Sea.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Κιθαρίδα, Σάρχος, Κρουσώνας και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8.30 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Grant Hotel, Suntos SA, Arminta, Nana Beach και ξενοδοχείο Horizon.

Πέμπτη 12 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές του οικισμού βόρεια των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ στη Θέρισσο, στην περιοχή όπισθεν του καταστήματος JUMBO στη Γιόφυρο, της περιοχής Βελόνι κάμπος, του 34ου Δημ.Σχολείου, της επιχειρήσεως LIDL στη Γιόφυρο.Επίσης στις οδούς Σβαϊστερ, Χριστομιχάλη Ξυλούρη και στην οδό Μεσσαράς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο στις οδούς 1878, Ν.Βιστάκη, Αμαρίου, Χάνδακος από τη λεωφ. Σοφ.Βενιζέλου έως την οδό Ευγενικού, Δελημάρκου και Γιαμαλάκη από 1878 έως Μηριώνου.Επίσης στις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης Heraklio center.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Κασταμονίτσα.

Παρασκευή 13 Αυγούστου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στην Ανάληψη Χερσονήσου, στην περιοχή του αρδευτικού Χαραλαμπάκη και της ιδιοκτησίας Πιταρίδη Γ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες, στην παραλλιακή οδό, στις περιοχές του ξενοδοχείου Τσαγκαράκη, Kaisa και της εκκλησίας του Αγ.Κων/νου.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή ανατολικά του ξενοδοχείου Λάβρης, στην περιοχή της ταβέρνας Μαρία και στην περιοχή του ξενοδοχείου Αφροδίτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ