Ενδιαφέρον από Βραζιλία για Ντάγκλας Αουγκούστο

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βραζιλία ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βρίσκεται στο στόχαστρο της Φλουμινένσε, που αναζητά ενίσχυση στη μεσαία της γραμμής.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες στην Βραζιλία (όπως η Κορίνθιανς και η Μπαΐα στις οποίες έχει αγωνιστεί στο παρελθόν) που ασχολούνται με την περίπτωση του μέσου του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά, μαζί με το ενδιαφέρον που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες από την Αραβία, δείχνουν ότι υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Αουγκούστο που την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πέρασε ένα χρονικό διάστημα στον… πάγο. Βέβαια στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, όταν και ο Γκαρσία τον ενεργοποίησε βοήθησε σημαντικά τον Δικέφαλο.

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που έρθουν προτάσεις. Ο Δικέφαλος απέκτησε τον Βραζιλιάνο το καλοκαίρι του 2019 ξοδεύοντας περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ και τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Για την ώρα παραμένει ερωτηματικό το ποσό στο οποίο οι άνθρωποι του Δικεφάλου αξιολογούν τον 24χρονο χαφ, η αξία του οποίου θα μπορούσε να εκτοξευτεί αν δεν κοβόταν, λόγω τραυματισμού από την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του Τόκιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει πρόταση και μάλιστα υψηλή από την Αλ Σαμπάμπ.

Θα πρέπει πάντως να θεωρείται δεδομένο ότι σε ενδεχόμενο παραχώρησης του Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί για έναν ακόμη ανασταλτικό μέσο.

Την θέση "6" μπορούν να καλύψουν Τσιγγάρας και Εσίτι με τον Νιγηριανό να έχει κερδίσει, σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του ίδιου, τον Ραζβάν Λουτσέσκου χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει απαραίτητα ότι αν έρθει και για αυτόν μια καλή πρόταση ο ΠΑΟΚ θα την απορρίψει ασυζητητί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ