Η ΠΕΔ Κρήτης στο πλευρό των πυρόπληκτων όλης της χώρα

Petite Perle 300×250

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε μεγάλες εκτάσεις της χώρας και στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων συμπολιτών μας αλλά και των ΟΤΑ που δοκιμάζονται από την καταστροφή των τελευταίων ημερών.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές με τους προέδρους των ΠΕΔ Αττικής, Στερεάς Ελλάδος, Δυτικής Ελλάδος, και Πελοποννήσου, καθώς επίσης, με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, δημάρχους και άλλους φορείς των περιοχών που πλήττονται από τις πυρκαγιές,στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης εκ μέρους της ΠΕΔ Κρήτης και των δήμων του νησιού.

Σε ετοιμότητα για την αποστολή βοήθειας

Παράλληλα ο κ. Κουράκης δήλωσε πως η αυτοδιοίκηση της Κρήτης είναι έτοιμη να συνδράμει με υλικά και άλλα μέσα, τόσο για την ανακούφιση των πληγέντων, όσο και για την προσπάθεια αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών, η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει χωρίς καθυστερήσεις, αμέσως μετά τις κατασβέσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ