Έγγραφο προς τα σωματεία από την ΕΠΣΗ για τις δηλώσεις συμμετοχής 2021-2022

Petite Perle 300×250

Η ΕΠΣΗ απέστειλε έγγραφο προς τα σωματεία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Ένωσης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα όπως αναφέρει η ΕΠΣΗ ) θα αναρτηθεί η προκήρυξη Πρωταθλήματος περιόδου 2021-22 μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ συγκρότηση των Κατηγοριών καθώς και του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η. περιόδου 2021-22.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ενώσεως μας, (στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.epsirakliou.gr) θα αναρτηθεί η προκήρυξη Πρωταθλήματος περιόδου 2021-22 μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ συγκρότηση των Κατηγοριών καθώς και του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η. περιόδου 2021-22 όπου θα μπορείτε να την εκτυπώσετε.

Επίσης σας στέλνουμε τις δηλώσεις συμμετοχήs:

Α) Των πρωταθλημάτων Α1, A2, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 διοργάνωσης Ε.Π.Σ.Η. και από την Τρίτη 10 Αυγούστου ξεκινά η κατάθεση τους από τα Σωματεία, με βάση τις Κατηγορίες που συμμετείχαν την περσινή περίοδο 2020-2021.

Β) Του Κυπέλλου Ερασιτεχνών περιόδου 2021-2022 με την διευκρίνιση ότι η συμμετοχή των ομάδων της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική. Προαιρετική είναι η συμμετοχή των Σωματείων της Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Με νεότερο έγγραφο μας θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της Κλήρωσης  που θα πραγματοποιηθεί και φέτος μέσω απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης από την  ΚΡΗΤΗ TV.

Οι δηλώσεις συμμετοχής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα πρέπει να κατατεθούν:

Των Σωματείων της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μέχρι τις 25/08/2021 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 15:00

Των Σωματείων της Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μέχρι την 01/09/2021 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 15:00

Των Σωματείων της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μέχρι τις 10/09/2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 15:00

Των Σωματείων της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μέχρι τρεις ημέρες πριν τη κλήρωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ για να υπάρχει το περιθώριο προετοιμασίας των εργασιών της κλήρωσης.

Ως ημερομηνία έναρξης των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ορίζεται η 18-19 Σεπτεμβρίου και της Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ορίζεται το 10 Δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Επίσης σας διαβιβάζουμε το Συνυποσχετικό/Δήλωση Σωματείου, το οποίο με επικυρωμένο νόμιμο το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου, θα κατατίθεται στην ΕΠΣΗ μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά της Δήλωσης Συμμετοχής, για κάθε διοργάνωση (μία για το Κύπελλο και μία για το Πρωτάθλημα) στην οποία το Σωματείο λαμβάνει μέρος, καθώς και το παραχωρητήριο του Γηπέδου (πρώτο και δεύτερο Γήπεδο).

Τα σωματεία υποχρεούνται να υποβάλλουν εγγράφως την Σύνθεση του Δ.Σ. τους μαζί με την δήλωση συμμετοχής τους και για οποιαδήποτε αλλαγή στην σύνθεση του Δ.Σ. θα πρέπει να ενημερώνεται η Ε.Π.Σ.Η γραπτώς.

Σας επισυνάπτουμε και δήλωση συναίνεσης  για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των αξιωματούχων σας: Το κάθε Σωματείο οφείλει να υποβάλλει τις εν λόγω πράξεις, συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από το κάθε Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου με επικυρωμένη την υπογραφή του μαζί με τη σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου όπως  προαναφέραμε.

Όλα τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να εκδώσουν την ατομική κάρτα υγείας (εάν έχει λήξει) για τους ποδοσφαιριστές τους και τις ατομικές κάρτες υγείας θα επιδεικνύουν στον Διαιτητή.

Σας ενημερώνουμε ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφεται στη Δήλωση Συμμετοχής του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ το email (η ηλεκτρονική Διεύθυνση του Σωματείου σας) με το οποίο θα λαμβάνεται η αλληλογραφία του σωματείου σας.

Επίσης θα θέλαμε να μας προτείνεται εγγράφως δύο (2) άτομα τα οποία θα ορίζονται παρατηρητές στους αγώνες διοργάνωσης ΕΠΣΗ και τα οποία θα παρακολουθήσουν μία ταχύρρυθμη σχολή Παρατηρητών.

Δήλωση Συμμετοχής που δεν θα συνοδεύεται από τα παραπάνω δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε την μείωση 50% των παράβολων συμμετοχής πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ για όλες τις ομάδες σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η ετήσια συνδρομή για κάθε κατηγορία παραμένει ως έχει.

Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι  το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1΄ και Α2΄  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 113 ΕΥΡΩ, στη Β΄ Κατηγορία 90 ΕΥΡΩ και στη Γ΄ Κατηγορία 58 ΕΥΡΩ.

Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗ της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 25 ΕΥΡΩ, στη Β΄ Κατηγορία 15 ΕΥΡΩ και στη Γ΄ Κατηγορία 13 ΕΥΡΩ.

Η Ετήσια Συνδρομή των Εθνικών Κατηγοριών ( Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ) είναι 75 ΕΥΡΩ, στην Α1-Α2-Β΄ Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ και στην Γ΄ Κατηγορία 15 ΕΥΡΩ.

Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες για την επανέκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών.

Επανέκδοση δελτίων Α1 και Α2 Κατηγορίας: Από 10 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου

Επανέκδοση δελτίων Β' και Γ' Κατηγορίας: Από 13 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου

Παρακαλούμε για τις δικές Σας ενέργειες».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ