HΠΑ: Τον έβαλαν στο ίδιο κελί με τον βιαστή της αδερφής του και τον σκότωσε

Petite Perle 300×250

Ποινή κάθειρξης 25 ετών επιβλήθηκε σε 26χρονο Αμερικανό, που συνειδητοποίησε πως μοιραζόταν το ίδιο κελί με τον παιδόφιλο που είχε βιάσει την αδερφή του.

Μία ιστορία που θυμίζει ψυχολογικό θρίλερ εκτυλίχθηκε σε φυλακή της Ουάσινγκτον.

Συγκεκριμένα, το 2020, ο 25χρονος Σέιν Γκόλντσμπι είχε αλλάξει φυλακή για πολλοστή φορά, λόγω των συνεχόμενων τσακωμών του με φύλακες σε άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Όταν έφτασε στo "Airway Heights Corrections Center", μοιράστηκε το κελί με τον 70χρονο Ρόμπερτ Μάντζερ, ο οποίο εξέτιε ποινή 43 ετών για σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος ανηλίκων.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα, με τον νεαρό, που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα λόγω κλοπής αστυνομικού οχήματος το 2017, να ζητά επανειλημμένως από τους ανθρώπους της φυλακής να τον αλλάξουν δωμάτιο, καθώς ο Μάντζερ είχε την αρρωστημένη τάση να… καυχιέται και να δίνει λεπτομέρειες για τα φριχτές πράξεις του.

Το πράγμα ξέφυγε όταν ο Γκόλντσμπι αναγνώρισε σε μία ιστορία τη μικρή του αδερφή, που είχε βιαστεί σε νεαρή ηλικία από τον Μάντζερ!

Αποτέλεσμα ο 26χρονος πλέον άντρας να σκοτώσει τον ηλικιωμένο παιδόφιλο χτυπώντας τον με μανία και να του επιβληθεί επιπλέον ποινή φυλάκισης 25 ετών για ανθρωποκτονία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ