Κωνσταντίνος Αργυρός: Δίνει την αμοιβή του από δύο live στην Κύπρο στους πυρόπληκτους

Petite Perle 300×250

Στους πυρόπληκτους, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, θα παραχωρήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός την αμοιβή του από τις δύο live εμφανίσεις του στην Κύπρο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πλέον από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές όχι μόνο για το ταλέντο του, τις ικανότητές του. Αλλά και για τον χαρακτήρα του. Όλοι άλλωστε έχουν να πουν για έναν άνθρωπο με αρχές, που σέβεται τους πάντες και τα πάντα.

Οι καταστροφικές στιγμές, που ζει η χώρα μας, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορο τον Αργυρό, που προχωράει σε μία σειρά από σημαντικές κινήσεις.

Ιδού το μήνυμά του:

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Μαζί με τους συνεργάτες του και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση "Nava Seaside" θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας, που διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία.

Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας
».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ