Βερολίνο: Ξεκίνησε η δίκη του δασκάλου καννίβαλου που σκότωσε και έφαγε 43χρονο μηχανικό

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης στην Γερμανία η δίκη ενός 41χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και έφαγε έναν 43χρονο μηχανικό που είχε γνωρίσει σε σαιτ γνωριμιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος συνάντησε για πρώτη φορά το θύμα λίγες ώρες πριν τη δολοφονία καθώς είχαν γνωρίσει στο διαδίκτυο.

Ο δράστης σκότωσε τον άνδρα, τεμάχισε το σώμα του και σκόρπισε τα μέλη του σε διαφορετικές περιοχές του Βερολίνου. Ξένα μέσα αναφέρουν ότι ο δράστης έφαγε μέρη από το σώμα του δολοφονημένου άνδρα.

Η αστυνομία πέρασε πολλές εβδομάδες αναζητώντας τον αγνοούμενο μηχανικό, προτού κάποια από τα οστά του εντοπιστούν σε δάσος βορείως του Βερολίνου. Στη συνέχεια, ο ύποπτος εντοπίστηκε με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών.

Για λόγους ασφαλείας, τα ονόματα αμφότερων, θύτη και θύματος, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Η δίκη που αναμένεται να διαρκέσει έως τα μέσα Οκτωβρίου, δεν είναι η πρώτη του είδους της στη Γερμανία.

Υποθέσεις κανιβαλισμού στην Γερμανία

Το 2006, γερμανικό δικαστήριο καταδίκασε με ποινή ισόβιας κάθειρξης τον Άρμιν Μάιβες, για τη δολοφονία και τον κανιβαλισμό ενός άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει επίσης διαδικτυακά και ο οποίος είχε συναινέσει στο θάνατό του.

Επίσης, ένας Γερμανός αστυνομικός καταδικάστηκε, το 2015, για τη δολοφονία ενός άνδρα τον οποίο γνώρισε σε φόρουμ για τον κανιβαλισμό. Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, το θύμα φαντασιωνόταν να καταναλωθεί, ωστόσο, δεν υπήρξαν στοιχεία πως ο καταδικασθείς (για ανθρωποκτονία) προέβη όντως σε κανιβαλισμό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ