Αποχαιρετούν τον επιχειρηματία Κώστα Μαντωνανάκη

Petite Perle 300×250

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του τουρισμού «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του καθώς και τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης.

Ο λόγος για τον Κώστα Μαντωνανάκη που χθες ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Φίλοι και συγγενείς αναμένεται να απευθύνουν το τελευταίο… αντίο στον σπουδαίο επιχειρηματία σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου. Η σορός του αναμένεται να βρίσκεται στο ναό από τις 4 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συλλυπητήρια Αυγενάκη

Μετά την είδηση του θανάτου του Κώστα Μαντωνανάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους μας η είδηση της απώλειας του Κώστα Μαντωνανάκη.

Ο Κώστας Μαντωνανάκης, ήταν ένας εμβληματικός και οραματιστής επιχειρηματίας, ένας πρωτοπόρος του τουριστικού κλάδου, που κατάφερε με την αξία του και την εργατικότητά του, να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του τουρισμού στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα στο Ηράκλειο, κατόρθωσε λίγα χρόνια αργότερα, να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα των πιο επιτυχημένων επιχειρηματιών της χώρας, αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά και επιμονή τα πάντα είναι εφικτά.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ