Έκλεψαν τον Ολυμπιονίκη του πόλο Στέλιο Αργυρόπουλο ευτυχώς είχε μαζί του το μετάλλιο

Petite Perle 300×250

Ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Αργυρόπουλος έπεσε θύμα κλοπής, με τους δράστες να παίρνουν τα πάντα εκτός από το ασημένιο μετάλλιο, που κατέκτησε με την Ελλάδα στο Τόκιο.

Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον αργυρό Ολυμπιονίκη της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Στέλιο Αργυρόπουλο, καθώς μόλις πέντε ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα από το Τόκιο, έπεσε θύμα κλοπής.

Άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητό του και του αφαίρεσαν πάρα πολλά προσωπικά αντικείμενα, όχι όμως και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το οποίο ευτυχώς είχε μαζί του.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τετάρτη (11/08), ο 25χρονος πολίστας συνάντησε δικούς του ανθρώπους, έχοντας όλα τα πράγματά του στο αυτοκίνητό του (αναμνηστικά από το Τόκιο, τα δώρα των διοργανωτών, όπως το κινητό που πήραν οι αθλητές από τους Ιάπωνες κ.α.).

Στο διάστημα που βρισκόταν στους δικούς του, παραβιάστηκε το αυτοκίνητό του και του αφαίρεσαν όλα τα αντικείμενα, όμως για καλή του τύχη είχε μαζί του το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική ομάδα.

Μετά το συμβάν, ο Στέλιος Αργυρόπουλος κατέθεσε στην Ασφάλεια, ευελπιστώντας ότι η Ελληνική Αστυνομία θα μπορέσει να βρει τα πράγματά του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ